Spanac cu lapte si parmezan

Printeaza

Spanac cu lapte si parmezan din: baby spanac, lapte, unt sarat, faina, ceapa, usturoi, piper alb, parmezan.

Spanac_cu_lapte_si_parmezan

Ingrediente:

  • 500 g baby spanac
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri unt sărat
  • 3-4 linguri făină
  • 1 ceapă, tocată mărunt
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
  • 1/2 linguriţă piper alb
  • 90 g parmezan

Mod de preparare:

Pui spanacul într-o oală cu apă şi îl fierbi timp de 1 minut, apoi îl laşi în apă rece. îl storci’ bine de apă şi îl mărunţeşti cu un cuţit.

Topeşti untul în tigaie, la foc me­diu. Adaugi ceapa şi usturoiul şi le sotezi până se înmoaie, timp de 5 minute. Adaugi făina, ca să obţii o pastă.

Mai laşi timp de 1 minut pe foc, după care torni şi laptele. Presari apoi parmezanul, amesteci, adaugi spanacul, pipe­rul alb, sarea şi mai laşi 2-3 minate pe foc. Serveşti spanacul cald.

Spanac cu lapte si parmezan

Spanac cu lapte si parmezan

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Este foarte bun spanacul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.