Spanac la cuptor cu cascaval

Printeaza

Spanac la cuptor cu cascaval din: spanac, unt, vegeta, faina, lapte, cascaval, pesmet.

Ingrediente:Spanac la cuptor cu cascaval

  • 1 kg de spanac
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de făină
  • 1 pahar de lapte
  • 150 g de caşcaval
  • vegeta
  • unt
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă, se spală foarte bine şi se fierbe în apă clocotită cu un pic de vegeta. După ce a fiert, se scurge bine şi se toacă.

Separat, din unt, făină şi lapte se pregăteşte un sos alb, care trebuie să fiarbă în clocot 5-7 minute, amestecând continuu. Apoi, se pune în sos spa­nacul şi se adaugă vegeta, după gust, amestecând bine.

Compoziţia se toarnă într-o tavă, unsă cu unt şi tapetată cu pesmet, iar deasupra se presară caşcaval ras.

Se coace la cuptor, timp de 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.