Spanac cu smatana si muguri de pin

Printeaza

Spanac cu smatana si muguri de pin din: spanac, smântână de gătit, cârnat picant, muguri de pin, ceapa rosie, mentă proaspătă.

Spanac_cu_smatana_si_muguri_de_pin

Ingrediente:

  • 1 kg spanac
  • 200 ml smântână de gătit
  • 1 cârnat picant
  • 2 linguri muguri de pin

Pentru servit:

  • ceapă roşie
  • frunze de mentă proaspătă

Mod de preparare:

Spanacul ales se opăreşte 5 minute în apă clocotită şi apoi se scurge bine.

Cârnatul se taie rondele care se rumenesc în tigaie fără grăsime, se scoate si apoi, în aceeaşi tigaie, se pun mugurii de pin şi se rumenesc uşor.

Spanacul bine scurs se toacă nu foarte mic şi se amestecă uşor cu smântână.

Se aşază într-o formă de cuptor, se pun rondelele de cârnat şi mu­gurii de pin şi se lasă la cuptor pentru 15 minute. Se aduce la masă cu ceapă roşie şi frunze de mentă proaspătă.

Spanac cu smatana si muguri de pin

Spanac_cu_smatana_si_muguri_de_pin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.