Spanac cu oua si parmezan

Printeaza

Spanac cu oua si parmezan din: spanac, praz, oua, parmezan, smantana, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Spanac_cu_oua_si_parmezan

  • 500 g spanac
  • 2 fire de praz
  • 4 oua
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi ouăle tari şi, separat, spanacul, în apă cu sare. Scurgeţi spanacul fiert, tocaţi-l mărunt şi ameste- caţi-l cu prazul tăiat mărunt, smântână, sare şi piper, după gust.

Ungeti cu ulei 4 forme termorezistente de budincă. Puneţi în fiecare din compoziţia cu spanac.

Deasupra aşezaţi câte un ou curăţat de coajă. Peste aces­ta presăraţi parmezan ras.

Puneţi formele la cuptor, la foc potrivit, până când ouăle încep să se rumeneas­că.

Serviţi preparatul cald în formele în care s-a copt.

Spanac cu oua si parmezan

Spanac_cu_oua_si_parmezan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.