Spanac cu orez si caşcaval vegetal

Printeaza

Spanac cu orez si caşcaval vegetal

Ingrediente:Spanac cu orez si caşcaval vegetal

  • 1 kg spanac
  • 2 cepe
  • 250 g orez
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta
  • sare
  • 150 g caşcaval vegetal

 

Mod de preparare:

Spanacul se pune la fiert în apă clocotită cu sare, după ce, în prealabil, a fost curăţat şi spălat în mai multe ape. Se fierbe circa 10 minute. Ceapa tocată mărunt se căleşte cu apă, ulei şi vegeta. Când este bine pătrunsă, se adaugă orezul ales şi spălat în mai multe ape.

Se amestecă bine şi se adaugă zeamă în care a fiert spanacul. Când orezul este aproape fiert, se pune spanacul tocat şi se mai dă în câteva clocote. După ce este bine legat (omogenizat), se pune într-un vas de Jena, uns cu puţin unt, şi se dă la cuptor 10-15 minute, nu înainte de a fi garnisit cu caşcaval ras. Spanacul cu orez se serveşte cu chifteluţe, drob şi salată de crudităţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.