Spanac cu manatarci

Printeaza

 Spanac cu manatarci

Ingrediente:Spanac cu manatarci

  • 1,500 kg foi de spanac
  • 400 g mînătărci
  • 120 g file
  • 120 g ulei
  • 3fire de praz
  • 11/2 pahar supă
  • 12 crutoane prăjite
  • 6 căţei usturoi
  • sare
  • 1 /2 lămîie

 

Mod de preparare:

Spanacul spălat se opăreşte 1 minut, se strecoară şi se pune într-o cratiţă cu prazul sotat, supa, usturoiul tocat, bureţii tăiaţi şi uleiul.

Se dă apoi la cuptor 15-20 minute.

Se aşază pe platou garnisit cu crutoanele pră­jite şi fileul tăiat felii şi încălzite.

Se serveşte nu prea cald, cu feliute de lămîie fără coajă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.