Spanac cu lapte

Printeaza

Spanac cu lapte din: spanac, faina, lapte, sare, ulei, usturoi.

Ingrediente:Spanac_cu_lapte

  • 0,5 kg spanac proaspăt
  • 2 linguri făină
  • 0,5 l lapte
  • sare
  • 2-3 linguri ulei
  • 4-5 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Pui într-o cratiţă uleiul, căleşti puţin usturoiul, fără să-l rumeneşti, adaugi spanacul spălat, scurs şi rupt cât mai mic. Amesteci uşor, ca să se călească puţin. Torni o parte din lapte şi laşi să fiarbă bine spanacul.

Diluezi făina cu laptele rămas, adaugi peste spanacul care fierbe şi amesteci încontinuu, până obţii o compoziţie ca o budincă. Dacă mai este cazul, pui lapte mai mult.

Spanac cu lapte

Spanac_cu_lapte

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.