Spanac cu ciuperci

Printeaza

Spanac cu ciuperci din: spanac, ciuperci, praz, usturoi, ulei, supa, sapa, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Spanac cu ciuperci

  • 1,5 kg spanac
  • 400 g ciuperci
  • 3 fire de praz
  • 5-6 căţei de usturoi
  • o ceaşcă ulei
  • 1 1/2 pahar cu supă sau apă
  • 1/2 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spanacul se spală, se opăreşte timp de un minut şi se strecoară. Prazul se spală, se taie ron­dele şi se prăjeşte în puţin ulei.

Se adaugă spa­nacul, supa, usturoiul tăiat mărunt, ciupercile tăiate felii şi uleiul. Se introduce în cuptor circa 15-20 minute. Se lasă să se răcească puţin, se aşază pe platou şi se garniseşte cu felii de lă­mâie fără coâjă.

Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.