Spanac cu carne de miel

Printeaza

O reteta gustoasa de spanac cu carne de miel, ulei, ceapa, pasta de tomate, lamaie.

Ingrediente:Spanac cu carne de miel

  • 1,5 kg carne de miel
  • 700 g ulei
  • 200 g ceapă
  • 100 g pastă de tomate
  • 2,5 kg spanac
  • lămâie

Mod de preparare:

Spanacul se spală sub jet de apă, se toacă şi se opăreşte în apă cu sare. Se lasă la scurs. Carnea de miel se porţionează, se spală bine, se curăţă şi se fierbe înăbuşit cu uleiul.

Se scot bucăţelele de carne, iar în sosul rămas se adaugă usturoiul, pasta de tomate şi piperul.

Sosul format se strecoară peste bucăţile de carne şi se amestecă împreună cu spanacul, Se mai lasă la foc mic, timp de 10-15 minute. La sfârşit, se adaugă sucul de lămâie.

Spanac cu carne de miel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.