Spanac cu branza la cuptor

Printeaza

Spanac cu branza la cuptor 

Ingrediente:Spanac cu branza la cuptor

  • 1 şi 1/2 kg spanac
  • 5 linguri brânză rasă
  • 1 lingură mare de unt
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură pesmet
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Pregăteşti un piure de spanac, adăugându-i 4 linguri de brânză rasă şi untul. Ungi o formă cu unt, torni spanacul, presari pesmet amestecat cu restul de brânză rasă şi dai la cuptor până se rumeneşte. E bun cald.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.