Spaghetti puttanesca

Printeaza

Spaghetti puttanesca din: ulei de masline usturoi, sos de rosii cu busuioc, capere, fileuri de ansoa, masline, fulgi de chilli si spaghete.

Ingrediente:

  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sos de rosii cu busuioc
  • 1 lingura de capete, taiate daca sunt mari
  • 2 fileuri de ansoa, scurse de ulei si taiate
  • 1 mana de masline verzi fara samburi, feliate
  • 1 varf de lingurita fulgi de chilli
  • 200 g spaghete

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte o lingură de ulei într-o tigaie, se adaugă usturoiul şi se prăjeşte două minute. Se adaugă sosul, caperele, anşoa, măslinele şi chilii.

Se fierb două minute. Se fierb spaghetele potrivit instrucţiunilor de pe pachet. Se scurg si se amesteca cu sosul si se servesc.

Spaghetti puttanesca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.