Spaghetti a la Carbonara

Printeaza

Spaghetti a la Carbonara din: spaghete, piept de porc, oua, usturoi, parmezan, branza de oaie, ulei de masline, sare si piper.

Spaghetti_alla_carbonara_06

 

Ingrediente:

  • 500 g spaghete
  • 250 g piept de porc neafumat
  • 5 ouă
  • 2 căţei de usturoi mari
  • 2 linguri cu vârf de parmezan ras
  • 1 lingură de brânză rasă de oaie
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pieptul de porc în felii de 14 cm grosime, puneţi o ceşcuţă de ulei în tigaie şi rumeniţi-le uşor.

Tot aici puneţi şi usturoiul dar scoateţi-l imediat ce acesta are o culoare aurie.

Intr-un castron bateţi 2 ouă întregi şi 2 gălbenuşuri împreună cu brânza rasă şi condimentaţi după gust cu sare şi piper măcinat.

Fierbeţi spaghetele, puneţi-le într-un castron şi combinaţi-le cu pasta de mai sus şi pieptul de porc prăjit.

 

 

Spaghetti a la Carbonara

Spaghetti_alla_carbonara_06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.