Spaghete

Printeaza

 Spaghete

Ingrediente:Spaghete

  • 500 g spaghete
  • 5-6 linguri caşcaval sau parme­zan ras
  • 100-150 g unt
  • 2,5 1 apă
  • sare

Mod de preparare:

Punem spaghetele într-o oală cu apă clocotită cu sare. Le lăsăm să fiarbă pe colţul plitei 20-25 minute. Cînd sînt gata, le lăsăm să se odihnească 5 minute pe masa de bucătărie. Le strecurăm, le punem într-o oală sau într-o cratiţă mare, le presărăm cu caşcaval şi cu bucăţele de unt.

Scuturăm oala cu amîndouă mîinile, ca să se amestece spaghetele, untul şi caşcavalul. Le răsturăm într-o farfurie ro­tundă, le presărăm cu puţin caşcaval şi le dăm la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.