Spaghete cu usturoi, parmezan si busuioc

Printeaza

Spaghete cu usturoi, parmezan si busuioc din: zarzavat de supa, praz, telina, sare, piper, spaghete, busuioc, parmezan, ulei de masline si capere.

Ingrediente:Spaghete_cu_usturoi_parmezan_si_busuioc

  • 1 legatura zarzavat de supa
  • 3 fire praz
  • 1 radacina telina
  • sare
  • piper
  • 400 g spaghete
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura busuioc
  • 50 g parmezan
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingura capere

 

Mod de preparare:

Se curata zarzavatul. Telina, prazul si morcovii se taie betisoare. Se oparesc 5 minute legumele in apa cu sare. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Spaghetele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se curata usturoiul si busuiocul. Se rade parmezanul.

Se scurg pastele, pastrandu-se putina apa de la fiert. Se toarna uleiul de masline intr-o oala si se incalzeste. Se caleste in el usturoiul pisat, amestecand. Se adauga legumele si caperele si se calesc. Se adauga 2-3 linguri de apa de la spaghete. Pastele si jumatate din cantitatea de busuioc se amesteca cu legumele. Se condimenteaza cu piper. Se servesc cu parmezan ras si busuioc.

Spaghete cu usturoi, parmezan si busuioc

Spaghete_cu_usturoi_parmezan_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. Ce bine arata spaghetele astea

  2. Ana Maria Ionescu

    Arata bine spaghetele cu usturoi

  3. Foarte bine arata spaghetele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.