Spaghete cu ton

Printeaza

Spaghete cu ton din: ceapa, ulei, oregano, rosii pasate, sare, piper, zahar, ton in suc propriu si spaghete.

Ingrediente:Spaghete_cu_ton

  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 6 fire oregano
  • 375 ml rosii pasate (conserva)
  • sare
  • piper
  • 1 praf zahar
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • 400 g spaghete

 

Mod de preparare:

Se curata, se toaca marunt ceapa si se caleste usor in ulei incins. Se spala, se sterge si se curata oregano; se rup frunzulitele si se adauga ceapa, impreuna cu rosiile. Se lasa sa fiarba impreuna rimp de 5 minute. Apoi sosul se condimenteaza cu sare, piper si zahar.

Se scurge conserva de ulei; se sfarama tonul cu furculita. Spaghetele se fierb in apa cu sare. Se scurg, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se scurg din nou. Se amesteca cu sosul de rosii si cu ton. Se servesc fierbinti.

Spaghete cu ton

Spaghete_cu_ton

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Spaghetele cu ton sunt o bunatate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.