Spaghete cu tocana din carne tocata

Printeaza

O reteta de spaghete cu tocana din carne tocata din: ulei de masline, ceapa, ciuperci, chiftele de soia, vin rosu, rosii in suc, bulion, zahar, oregano, spaghete si parmezan.

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe, tocate
  • 350 g ciuperci, taiate felii
  • 300 g chiftele de soia sau carne tocata de vita
  • 250 ml vin rosu
  • 2 conserve de 400 g rosii in suc
  • 2 linguri bulion
  • 2 lingurite zahar
  • 2 lingurite oregano
  • 350 g spaghete
  • 50 g parmezan

 

Mod de preparare:

Intr-un vas larg, incinge uleiul si prajeste ceapa si ciupercile 15 minute, amestecand. Adauga carnea tocata si tine pe foc 5 minute. Apoi adauga ingredientele ramase – mai putin spaghetele si parmezanul – lasa sa fiarba inabusit 10 minute, pana cand sosul se ingroasa.Asezoneaza.

Intre timp, fierbe spaghetele conform instructiunilor inscrise pe ambalaj, scurge-le de apa si pune-le in vas, adauga sosul, amestea si serveste-le presarate cu parmezan.

Spaghete cu tocana din carne tocata

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.