Spaghete cu sos de migdale

Printeaza

O reteta de spaghete cu sos de migdale din: migdale, usturoi, ulei de masline extravirgin, lapte de soia, nucsoara, spaghete si frunze de busuioc.

Ingrediente:Spaghete cu sos de migdale

  • 100 g migdale decojite
  • 3 catei de usturoi, zdrobiti
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 200 ml lapte de soia
  • 1 varf de lingurita nucsoara rasa
  • 160 g spaghete
  • frunze de busuioc, pentru presarat (optional)

 

Mod de preparare:

Intr-un blender, se pun migdalele, usturoiul, laptele de soia şi un praf de sare, apoi se mixează până se obţine un amestec omogen.

Se încinge uleiul într-o tigaie antiaderentă şi se adaugă compoziţia de migdale.

Se ţine pe foc până capătă consistenţă de sos.

Intre timp, se fierb pastele într-o oală cu apă sărată, conform instrucţiunilor de pe pachet.

Se iau de pe foc cu două minute înainte de timpul recomandat.

Spaghete cu sos de migdale

Spaghete cu sos de migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.