Spaghete cu roşii

Printeaza

Spaghete cu rosii din: spaghete, pulpa de rosii, usturoi, bacon, capere, busuioc, patrunjel, rosii cherry, sare, piper si ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 300 g spaghete
  • 400 g pulpa de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 g bacon
  • 1 lingura de capere
  • busuioc
  • patrunjel
  • cateva rosii cherry
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Fierbe spaghetele în apă cu sare. Separat, într-o tigaie adâncă, pune pulpa de roşii, două linguri cu ulei de măsline, sare şi piper şi lasă pe foc mic cât să dea în 1 -2 clocote. Adaugă usturoiul pisat si busuiocul.

Lasă 5-10 minute, dă deoparte, în altă cratiţă, încinge două linguri cu ulei şi pune roşiile cherry să se rumenească un pic.

Adaugă spaghetele şi caperele şi lasă pe foc 1-2 minute. Serveşte- le cu sosul de roşii şi feliuţe de bacon prăjit.

 

Spaghete cu roşii

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.