Spaghete cu peste si legume

Printeaza

O reteta de spaghete cu peste si legume din: spaghete, rondele de rechin, ceapa, rosii, usturoi, capere, ulei, patrunjel verde, piper si sare.

Ingrediente:Spaghete cu peste si legume

  • 500 g spaghete
  • 4 rondele de rechin
  • 1 ceapa
  • 6 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura cu capere
  • ulei
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert cu un praf de sare dupa ce a dat in clocot apa. Lasa-le sa fiarba sapte minute si scurge-le. Intre timp prepara sosul. Curata rosiile de coaja si taie-le in cubulete, taie la fel ceapa.

Incinge intr-o tigaie ulei si prajeste pestele, apoi scoate-l pe un servet de hartie care sa absoarba grasimea. Intr-un alt vas, caleste ceapa si apoi usturoiul pisat, adauga rosiile, caperele si dupa cinci minute, pune pestele, taiat si el in bucati mici.

Da totul in cateva clocote si potriveste de sare si piper. Punem pastele in farfurie si toarna sosul. Decoreaza cu patrunjel tocat.

Spaghete cu peste si legume

Spaghete cu peste si legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.