Spaghete cu sos de usturoi

Printeaza

Spaghete cu sos de usturoi din: spaghete, usturoi, ulei de masline, piper, zeama de legume.

Ingrediente:Spaghete cu sos de usturoi

  • 400 gr. spaghete subtiri
  • 2 capatani de usturoi nou
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml zeama de legume
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb spaghetele in apa multa (sa nu fie prea moi). Se curata usturoiul, se toaca marunt si se caleste in uleiul incins.

Se stinge cu zeama de zarzavat, se fierbe  cu capaccirca 5 minute, se gusta de sare si piper.

Se scurg bine spaghetele si se amesteca cu sosul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.