Spaghete cu sos de smantana

Printeaza

Spaghete cu sos de smantana

Ingrediente:Spaghete cu sos de smantana

  • 2 ouă
  • 200 g smântână
  • 100 g caşcaval ras
  • 200 g şuncă
  • 500 g spaghete
  • 50 g unt
  • 100 g iaurt

 

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb în apă cu sare timp de nouă minute.

Punem untul la topit, adăugăm şunca tăiată cubuleţe şi smântâna amestecată cu ouăle bătute spumă.

Adăugăm iaurtul, lăsăm să dea un clocot, apoi turnăm peste spaghetele fierte şi scurse de apă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.