Spaghete cu scoici, creveti si ansoa

Printeaza

Spaghete cu scoici, creveti si ansoa din: ulei de masline, usturoi, ansoa, rosii, vin alb, spaghete, scoici, sos de rosii, creveti decorticati, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Spaghete_cu_scoici_creveti_si_ansoa

  • un sfert de cana de ulei de masline
  • 4 catei de usturoi tocati marunt
  • 6 fileuri de ansoa
  • 2 conserve de rosii cuburi
  • 200 ml vin alb sec
  • 500 g spaghete
  • 300 g scoici
  • sos de rosii
  • 200 g creveti decorticati
  • frunze de patrunjel (optional)
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Sotati usturoiul şi fileurile de anşoa într-o oală cu ulei până se topeşte peştele. Adăugaţi roşiile cuburi şi vinul, daţi într-un clocot, micşoraţi flacăra şi fierbeţi 20 de minute. Fierbeti pastele conform instrucţiunilor de pe pachet.

Turnati scoicile curăţate peste sos, acoperiţi şi gătiţi 2 minute, scuturând oala. Adăugati restul fructelor de mare şi sosul de rosii şi mai tineti 2-3 minute pe foc. Potriviti de sare si piper si turnati peste pastele scurse. Puteti garnisi cu frunze de pătrunjel.

Spaghete cu scoici, creveti si ansoa

Spaghete_cu_scoici_creveti_si_ansoa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.