Spaghete cu peste crocant

Printeaza

Spaghete cu peste crocant din: peste, sos de soia, ghimbir, boia iute, otet, ulei, zahar, usturoi, spaghete, sare, piper, fasole verde, arahide si vin alb.

Ingrediente:Spaghete_cu_peste_crocant

  • 500 g peste oceanic
  • 5 linguri sos de soia
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 4 linguri otet
  • 7 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • 1 catel de usturoi
  • 350 g spaghete
  • sare
  • piper
  • 300 g fasole verde
  • 50 g arahide tocate
  • 50 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Pestele se spala si se taie in bucati. Se amesteca sosul de soia, ghimbirul, boiaua, otetul, 3 linguri ulei si zaharul. Usturoiul se curata, se zdrobeste si se adauga in sos. In acest amestec se lasa pestele 10 minute la marinat. Spaghetele se fierb in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet.

Se spala fasolea, se taie fasii si se fierbe in apa cu sare timp de 2 minute. Se incing intr-o tigaie 4 linguri de ulei si se prajeste pestele sters cu un servet. Se scoate pestele in acelasi ulei si se prajesc alunele si mazarea.

Se scurg pastele si se adauga legumelor impreuna cu marinata, vinul si pestele. Se condimenteaza.

Spaghete cu peste crocant

Spaghete_cu_peste_crocant

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.