Spaghete cu parmezan si legume

Printeaza

Spaghete cu parmezan si legume din: ulei de masline, spaghete, frunze de spanac, parmezan, dovlecel verde, usturoi, busuioc verde, sare.

Ingrediente:Spaghete_cu_parmezan_si_legume

  • 100 ml ulei de măsline
  • 300 g spaghete
  • 500 g frunze de spanac
  • 100 g parmezan ras
  • 1 dovlecel verde
  • 6 căței de usturoi
  • 1 crenguță de busuioc verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare, respectând indicațiile de pe pachet, aproximativ 6-8 minute. Se spală bine frunzele de spanac și se scurg bine de apă. Se spală dovlecelul, se curăță de coajă, se taie rondele.

Se încing 4 linguri de ulei, se adaugă rondelele de dovlecel și frunzele de spanac, usturoiul pisat și se amestecă încontinuu, cu grijă, călindu-le timp de 5-6 minute.

Se pune sare după gust. Se amestecă pastele fierte cu legumele călite, presărând parmezand ras.

Spaghete cu parmezan si legume

Spaghete_cu_parmezan_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.