Spaghete cu muşchi de porc

Printeaza

O reteta de spaghete cu muschi de porc din: spaghete, dovlecel, ardei capia, ardei iute, muschi de porc, miere, lamaie, ulei de masline, busuioc, sare, piper si parmezan.

Ingrediente:Spaghete cu muşchi de porc

  • 500 g spaghete
  • un dovlecel
  • un ardei capia
  • un ardei iute
  • un kilogram muşchi de porc
  • două linguri cu miere
  • o lămâie
  • ulei de măsline
  • o lingură cu busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • parmezan

 

Mod de preparare:

Muşchiul de porc se spală, se scurge de apă şi se taie felii potrivit de groase. Se unge cu ulei şi miere, se condimentează, se aşază într-o folie de aluminiu şi se toarnă puţină apă.

Se împachetează folia, se aşază pe o tavă şi se intro­duce în cuptor. Se coace la foc potrivit 30-45 de minute, se des­face folia şi se lasă până ce carnea s-a rumenit.

Spaghetele se fierb în apă cu sare şi puţin ulei, se trec printr-un jet de apă rece, se scurg şi se pun într-un castron.

Dovlecelul, ardeiul iute şi ardeiul capia se taie bucăţi potrivite, se călesc în ulei încins, se condimentează, se stropesc cu sucul de lămâie şi se înăbuşă cu puţină apă. Se adaugă busuiocul uscat, se amestecă şi se servesc alături de bucăţile de carne fripte.

Se serveste totul fierbinte presarat cu parmezan ras.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.