Spaghete cu fasole verde si sunca

Printeaza

Spaghete cu fasole verde si sunca

Ingrediente:Spaghete cu fasole verde si sunca

  • 150g fasole verde
  • 100g fasole alba
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingura de marar uscat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana dietetica
  • 80g spaghete
  • 25g sunca slaba

 

Mod de preparare:

Fasolea verde se fierbe 7 minute in apa cusare, se scoate si se taie tecile jumatati.Fasolea uscata se fierbe si ea. Ceapa si usturoiul se taie bucatele mici si secalesc 3 minute.

Se adauga fasolea verde si cea uscata, mararul, sarea si piperul.Zeama de legume amestecata cu o lincura de faina integrala se adauga peste legume, se maesteca si se fierb la foc mic 2-3 minute.

Se ia de pe foc, se adauga smantana si se maesteca continuu. Spaghetele se fierb, se scurg si se adauga legumele si sunca taiata fasii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.