Spaghete cu creveti si dovlecei

Printeaza

Spaghete cu creveti si dovlecei din: spaghete, vin, dovlecei, usturoi, ulei de masline, busuioc, sare.

Ingrediente:Spaghete_cu_creveti_si_dovlecei

  • 400 g spaghete
  • 300 g creveti nedecorticati
  • 200 ml vin alb
  • 2 dovlecei
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie dovleceii in rondele si rumeneste-i pe gratar sau intr-o tigaie de teflon unsa cu unt. Incinge uleiul într-o tigaie.

Adaugă căţeii de usturoi întregi şi lasă-i un minut, apoi îndepărtează-i.

Pune creveţii spălaţi şi tamponaţi cu un şervet absorbant. După 4-5 minute, stinge cu vin şi lasă cinci minute.

Adaugă dovleceii şi pastele fierte separat şi scurse. Presară puţin busuioc şi amestecă uşor, să se întrepătrundă aromele. Serveşte- le fierbinţi.

Spaghete cu creveti si dovlecei

Spaghete_cu_creveti_si_dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.