Spaghete cu ciuperci si soia

Printeaza

O reteta de spaghete cu ciuperci, soia, ceapa, suc de rosii, mujdei, piper si sare.Spaghete cu ciuperci si soia

Ingrediente:

  • 1 pachet spaghete de 250 g
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 pachet granule soia (de 100 g)
  • 2 cepe potrivite
  • 200 ml suc de roşii
  • 150 ml mujdei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui spaghetele la fiert respectând instrucţiunile de pe ambalaj. Cât timp fierb acestea, pregăteşti amestecul de soia şi ciuperci. Cureţi ceapa, treci ciupercile printr-un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă, iar soia o pui să fiarbă în apă cu puţin condiment exact aşa cum scrie pe pachet.

După ce a fiert şi soia o laşi să se scurgă.In ulei căleşti ceapa tăiată mărunt, dar n-o laşi mult, numai cât să devină sticloasă. Pui 2 linguri de mujdei, amesteci, apoi adaugi ciupercile tăiate lamele fine şi soia bine scursă de apă.

Le laşi pe toate să se călească, apoi să fiarbă în propriul suc. Nu e nevoie să mai adaugi apă, eventual puţin ulei. După ce sunt toate fierte pui sucul de roşii, amesteci şi mai laşi să fiarbă împreună cât să scadă sucul. Potriveşti gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.