Spaghete cu ciuperci in aluat

Printeaza

Spaghete cu ciuperci in aluat din: faina, ou, margarina, apa, sare, spaghete, unt, ciuperci, branza, sare.

Ingrediente aluat:Spaghete cu ciuperci in aluat

  • 150 g faina
  • 1 galbenus
  • 3 linguri margarina
  • 2 linguri apa
  • sare

Faci un aluat din toate ingredientele, opreşti o parte pentru „capac”, iar ce rămâne îl întinzi într-o foaie cu care tapetezi o formă rezistentă la căldură, unsă cu margarină.

Ingrediente umplutură:

  • 300 g spaghete
  • 2 linguri unt
  • 1 lingură făină
  • 1 ou
  • 100 g ciuperci
  • 1 lingură brânză
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbi spaghetele în apă cu sare şi le laşi apoi într-o strecurătoare. Din unt cu făină şi o ceaşcă de apă fierbi un sos potrivit, la care adaug un ou. Il amesteci cu spaghetele, ciupercile înăbuşite în unt, brânza rasă şi potriveşti gustul de sare.

Pui umplutura de spaghete în forma cu aluat, îi pui un capac din aluatul rămas, presezi marginile foilor de aluat şi coci totul la cuptor, la foc potrivit. Când e gata, laşi spaghetele astfel pregătite să se răcească, apoi le răstomi pe un platou.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.