Spaghete cu carne tocata si legume

Printeaza

Spaghete cu carne tocata si legume din: spaghete, carne tocata, ceapa, ardei gras, morcovi, suc de rosii, usturoi, ulei de masline, sare, piper, oregano, busuioc.

Ingrediente:Spaghete_cu_carne_tocata_si_legume

  • 1 pachet spaghete
  • 250 g carne tocata (amestec vita si porc)
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras rosu
  • 1-2 morcovi
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Pui apa la fiert, în care adaugi o linguriţă de sare. Când dă în clocot, pui pastele, le laşi să fiarbă 8-10 minute, după le strecori. Tai ceapa mărunt şi mor­covul şi ardeiul curăţat de se­minţe cubuleţe. Pui uleiul la în­cins, adaugi ceapa şi laşi la călit până se înmoaie.

Adaugi peste ceapă morcovii şi arde­iul, laşi 2-3 minute şi pui car­nea tocată şi usturoiul pisat. Laşi, la foc mic, cinci minute. Adaugi sucul de roşii şi condimentezi, după gust, cu sare, piper, busuioc şi ore- gano.

Laşi să fiarbă sosul, la foc mic, 30-40 de minu­te, amestecând din când în când. Aşezi pastele în farfurie şi adaugi sosul.

Spaghete cu carne tocata si legume

Spaghete_cu_carne_tocata_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.