Spaghete cu carne de curcan şi sos

Printeaza

Spaghete cu carne de curcan şi sos: spaghete, pipt de curcan, ou, faina, lapte, sare, rosii, ulei, unt, zahar, patrunjel verde.

Ingrediente:Spaghete cu carne de curcan şi sos

  • 150 g spaghete
  • 150 g piept de curcan fiert
  • 1 ou
  • 1/2 linguriţă făină
  • 2 linguri lapte
  • sare

Ingrediente sos:

  • 500 g roşii
  • 2 linguriţe ulei
  • 1/2 linguriţă făină
  • 2 linguri apă
  • 1/2 linguriţă unt
  • sare
  • zahăr
  • pătrunjel verde tocat mărunt

 

Mod de preparare:

Fierbi spagheteleîn apă cu sare, apoi le scurgi. Car­nea fiartă o dai prin maşina de tocat. Pui într-un vas un rând de spaghete, un rând de carne, iar pe dea­supra torni oul bătut cu făina, laptele şi sarea, apoi le dai la cuptor 15-20 de mi­nute.

Fierbi roşiile, le cureţi de coajă, le pasezi, apoi le fierbi cu uleiul, făina şi apa, amestecate vreo 15 mi­nute. Adaugi zahăr şi sare, iar la sfârşit untul şi ver­deaţa tocată mărunt. Serveşti spaghetele cu acest sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.