Spaghete cu ciuperci

Printeaza

O reteta de spaghete cu ciuperci din: paste, ciuperci, lapte, faina, sare grunjoasa, piper, patrunjel, ceapa verde si ulei de masline.

Ingrediente:Spaghete cu ciuperci

  • 400 g paste
  • 500 g ciuperci
  • 300 ml lapte
  • o lingura faina
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • 2 legatura patrunjel verde
  • o legatura ceapa verde
  • 2-3 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se pun pastele să fiarbă. Se scot, se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Separat, se curăţă ciupercile şi se spală bine în câteva ape. Se curăţă ceapa, se spală şi se taie rondele subţiri. Se călesc în uleiul de măsline şi se adaugă ciupercile.

După ce s-au călit, se pun făina şi laptele fierbinte. Se amestecă uşor să nu se formeze cocoloaşe şi, la final, se adaugă pătrunjelul. Se potrivesc cu sare şi piper. Sosul de ciuperci se serveste cu paste si patrunjel.

Spaghete cu ciuperci

Spaghete cu ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.