Spaghete cu ceapa verde si ardei

Printeaza

Spaghete cu ceapa verde si ardei din: ulei de masline, foi de dafin, patrunjel, zahar, oregano, usturoi, ceapa verde, rosii decojite, ardei iute pisat, supa de verdeata si spaghete.

 

Ingrediente:Spaghete_cu_ceapa_verde_si_ardei

  • 3 linguri ulei de măs­line
  • 2 foi de dafin
  • pătrunjel verde
  • zahăr
  • 1 lingură oregano
  • 3 căţei de usturoi
  • 500 g ceapă verde
  • 200 g roşii decojite
  • 1/2 lingură ardei iute pisat
  • 175 ml supă de verdeaţă
  • 300 g spaghete

 

Mod de preparare:

Incălzeşti uleiul de măsline într-o cratiţă cu fundul de inox, foarte gros, apoi adaugi ceapa tăiată foarte mărunt, frunzele de da­fin, pătrunjelul verde şi oregano.

Amesteci uniform ingrediente­le, apoi adaugi şi usturoiul tăiat mărunt, după care, timp de 15 minute, laşi la foc mediu.

După aceea adaugi roşiile decojite, tă­iate în formă de cuburi, şi ardeii iuţi pisaţi.

Laşi 5 minute la foc mediu, după care adaugi supa de verdeaţă şi adaugi 30 g za­hăr, pentru a diminua aciditatea roşiilor.

Pui spaghetele să fiarbă în apă puţin sărată, care dă în clo­cot, apoi le scoţi şi le amesteci cu sosul obţinut.

Omogenizezi, după care le poţi servi.

 

Spaghete cu ceapa verde si ardei

Spaghete_cu_ceapa_verde_si_ardei

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Spaghete picante cu rosii si ceapa verde

Spaghete picante cu rosii si ceapa verde din: spaghete, rosii, ceapa verde, ardei iute, ulei si sare. Ingrediente: 300 g spaghete 4 rosii bine coapte 4-5 codite de ceapa verde 2 ardei iuti 2 linguri ulei sare   Mod de preparare: Se taie ardeii iuţi pe lungime, se îndepărtează seminţele şi nervurile cu ajutorul unui […]

 

Spaghete cu sos pesto picant

Spaghete cu sos pesto picant

Spaghete cu sos pesto picant din: migdale, avocado, coriandru, ardei iute, suc de lamaie, ulei de masline, parmezan, sare, piper, spaghete.   Ingrediente:  1/4 cană de migdale 1 avocado, decojit si maruntit 1 legatura coriandru 1/2 ardei iute, fara seminte 1 lingura suc de lămâie 1/4 ceasca ulei de măsline 1/2 ceasca parmezan ras 1/2 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.