Spaghete carbonara în sos de smântână

Printeaza

Spaghete carbonara în sos de smântână din: spaghete, bacon, sare, ulei, parmezan, smantana, oua si piper.

Ingrediente:Spaghete_carbonara_în_sos_de_smântâna

  • 400 g spaghete
  • 200 g bacon impanat
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 140 g parmezan proaspat ras
  • 150 g smantana
  • 2 oua
  • piper

 

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb al dente în apă clocotită cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se taie cuburi baconul şi se prăjeşte în ulei încins; se păstrează la cald în tigaie. Se bat ouăle cu smân­tână şi parmezan.

Se scurg pastele şi se adaugă în tigaie cu bacon; se amestecă rapid. Se toarnă sosul de smântână, se amestecă şi se serveşte imediat. Se presară piper proaspăt mă­cinat şi se ornează după fantezie.

Spaghete carbonara în sos de smântână

Spaghete_carbonara_în_sos_de_smântâna

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Arata foarte bine spaghetele astea!

  2. Alessia Mantea

    Spaghetele astea vreau sa le incerc, sa vad ce dracu imi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.