Spaghete bologneze

Printeaza

O reteta de spaghete bologneze cu carne de vita tocata, praz, morcov, ceapa, usturoi, ulei, rosii, bulion, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Spaghete bologneze

  • 250 g carne vită tocată
  • 400 g spaghete
  • 1 bucată praz
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 căţel usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 conservă roşii întregi
  • 3 linguri bulion
  • pătrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu apă şi sare pui spaghetele să fiarbă. Când sunt gata, le clăteşti cu apă rece. Cureţi morcovul îl speli şi îi tai ron­dele. Ceapa şi prazul le tai mărunt.

Spaghete_bologneze_1

Căleşti într-o tiga­ie morcovul, ceapa, usturo­iul, prazul şi roşiile întregi din conservă. Condimentezi cu sare şi piper după gust. Adaugi carnea de vită şi laşi -să fiarbă 30 minute. Serveşti ‘spaghetele alături de carnea tocată.

Spaghete bologneze

Spaghete_bologneze

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.