Spaghete bologneze cu vita si oregano
PrinteazaSpaghete bologneze cu vita si oregano din: spaghete, carne de vita, ceapa, morcov, telina, rosii in bulion, usturoi, oregano, parmezan, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1 cutie spaghete
- 500 g carne de vită tocată
- o ceapă
- un morcov
- 2 fire telină
- o cutie roşii în bulion
- 2 căţei usturoi
- oregano
- parmezan, pentru servit
- sare
- piper
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
In ulei încins se pun la călit ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Când s-au înmuiat, se adaugă ţelina tocată cubuleţe.
Se pune apoi carnea, se desface cu lingura pentru ca toată să se rumenească, se adaugă morcovul tăiat cubuleţe şi conţinutul conservei cu roşii în bulion.
Se presară sare şi un praf de piper, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute. La sfârâit, se adaugă oregano, după gust.
Se fierb pastele, se scurg si se aduc la masă cu sosul de carne si parmezan deasupra.
Spaghete bologneze cu vita si oregano
Pofta buna!