Spaghete bologneze cu vita si oregano

Printeaza

Spaghete bologneze cu vita si oregano din: spaghete, carne de vita, ceapa, morcov, telina, rosii in bulion, usturoi, oregano, parmezan, sare, piper, ulei.

Spaghete_bologneze_cu_vita_si_oregano

Ingrediente:

  • 1 cutie spaghete
  • 500 g carne de vită tocată
  • o ceapă
  • un morcov
  • 2 fire telină
  • o cutie roşii în bulion
  • 2 căţei usturoi
  • oregano
  • parmezan, pentru servit
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare:

In ulei încins se pun la călit ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Când s-au înmuiat, se adaugă ţelina tocată cubuleţe.

Se pune apoi carnea, se desface cu lingura pentru ca toată să se rumenească, se adaugă morco­vul tăiat cubuleţe şi conţinutul conservei cu roşii în bulion.

Se presară sare şi un praf de piper, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute. La sfârâit, se adaugă oregano, după gust.

Se fierb pastele, se scurg si se aduc la masă cu sosul de carne si parmezan deasupra.

Spaghete bologneze cu vita si oregano

 Spaghete_bologneze_cu_vita_si_oregano

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.