Spaghete bolognese

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de spaghete bolognese din: spaghete, carne tocata de vita, bacon, rosii, sos de rosii, vin rosu sec, parmezan, busuioc, piper si ulei.

Ingrediente:Spaghete bolognese

  • 250 g spaghete
  • 200 g carne tocată de vită
  • 5 felii de bacon afumat
  • 3 roşii
  • 250 ml apă
  • sos de rosii
  • 1 ceşcuţă cu vin roşu sec
  • 50 g parmezan ras
  • 10 ml ulei de măsline
  • busuioc
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Taie baconul mărunt şi rumeneşte-l în puţin ulei. Adaugă apoi carnea de vită. Lasă să se înăbuşe în zeama pe care o lasă carnea, pune roşiile decojite şi tăiate cubuleţe, toarnă vinul şi apa în care ai pus si sosul de rosii.

Potriveste gustul de piper si lasa pe foc mic pana ce scade sosul, iar carnea este fiarta. La final imbogateste aroma cu putin busuioc.

Separat , fierbe spaghetele in apa cu un praf de sare si o lingura cu ulei, ca sa nu se lipeasca. Scurge-le si repartizeazale in farfurii. Pune deasupra sosul de carne si presara parmezan ras.

Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • spaghete bolognese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.