Spaghete Bolognese cu un delicios sos picant

Printeaza

 

Ingrediente:Spaghete Bolognese cu un delicios sos picant

  • felie şuncă afumată
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 400 g came tocată, de vită
  • 150 g legume pentru supă
  • 400 g roşii pasate, cu verdeaţă
  • 150 ml supă
  • 400 g spaghete
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • eventual, busuioc

 

Mod de preparare:

Tăiaţi şunca fâşii, apoi prăjiţi-o într-un vas mai mare, în uleiul de măsline. Curăţaţi ceapa şi usturoiul, tăiaţi-le cubuleţe şi, respectiv, rondele şi adăugaţi-le, de asemenea, peste şuncă. Prăjiţi şi carnea tocată, iar, la fi­nal, adăugaţi legumele pentru supă.

Incorporaţi şi roşiile pasate şi supa. Fierbeţi sosul circa 15 minute, la foc mic. Intre timp, fierbeţi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi lăsaţi-le să se scurgă.

Condimentaţi sosul cu sare şi piper şi serviţi-l împreună cu pastele. La fi­nal, ornaţi totul cu câteva frunzuliţe de pătrunjel. Eventual, puteţi folosi şi bu­suioc.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.