Souvlaki

Printeaza

Souvlaki

Ingrediente:Souvlaki

  • 150g carne de porc
  • 4 lipii
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 100g unt
  • patrunjel
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Carnea se taie in bucati, se condimenteaza cu sare, piper, boia si se presara cu rozmarin. Se lasa 10 minute ca sa se patrunda de condimente.

Se pun bucatile de carne pe frigarui si se pun la gratar. Se taie rosiile in felii potrivite, ceapa in felii subtiri si se amesteca bine cu patrunjelul tocat.

Lipiile se ung cu unt si se pun pe gratar cât sa se incalzeasca doar. Se scoate carnea de pe frigarui când este fripta bine si se imparte pe lipiile calde.

Se adauga, dupa gust, ceapa, rosiile si patrunjelul tocat.

Se ruleaza lipia si se serveste strânsa cu ajutorul unei hârtii pergament.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.