Sote de morcovi cu naut

Printeaza

O reteta de sote de morcovi cu naut din: naut, morcovi, unt, usturoi, patrunjel, menta si sare.

Ingrediente:

  • 200 g naut
  • 3 morcovi medii
  • 75 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
  • menta pentru decor
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune năutul într-un castron şi lasă-l peste noapte la înmuiat. Fierbe-l în apă cu sare 30 de minute. Strecoară-l şi ţine-l la temperatura camerei până ce se răceşte.

Separat, fierbe morcovii în coajă 20-25 de minute. Scurge-i, curăţă-i şi taie-i în rondele. Amestecă rondelele de morcov cu năutul si usturoiul.

Puneapoi intr-o tigaie si caleste cateva minute in unt topit. Toaca patrunjelul si adauga-l peste sote. Inainte de servire orneaza cu menta proaspata.

Sote de morcovi cu naut

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bun soteul de morcovi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.