Sote de vitel

Printeaza

Sote de vitel din: piept de vitel, morcovi, ceapa, faina, concentrat de vita, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Sote_de_vitel

  • 800 g piept de vitel
  • 4 morcovi
  • 3 cepe
  • 4 linguri faina
  • un litru supa din concentrat de vita
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu fund dublu, de preferat, se încinge uleiul si se rumeneşte carnea trecută prin făină. Apoi se scoate si, în acelaşi ulei, se pun la călit cea¬pa tăiată peştişori şi morcovii tăiaţi rondele, după ce au fost spălaţi şi curăţaţi în prealabil.

După ce legumele s-au călit uşor, se adaugă carnea, se pune supa din concentrat de vită, se potriveşte de sare si piper, se acoperă cu un capac Si se lasă la fiert 50 de minute.

Se poate servi ca atare, alături de o salată sau cu garnitură de cartofi.

Sote de vitel

Sote_de_vitel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.