Sote de morcovi cu spanac

Printeaza

Sote de morcovi cu spanac

Ingrediente:Sote de morcovi cu spanac

  • 500 g morcovi
  • 1 kg spanac
  • 1 ţelină mică
  • 1 păstâmac
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 linguriţă condimente
  • 100 g caşcaval
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli morcovii, ţelina şi păstârnacul, apoi îi pui la fiert în apă cu sare şi condimente. Spanacul îl alegi, îl speli şi îl opăreşti.

Morcovii, ţelina şi păstârnacul fierte le tai rondele şi le opăreşti cu 50 g unt topit, apoi aşezi rondelele aburinde pe platou.

Spanacul opărit şi pasat îl căleşti în 2-3 linguri de ulei, adaugi 1 căţel de usturoi, sare şi piper după gust. Aşezi şi spanacul pe platou în aşa fel încât să înconjoare sote-ul de morcovi.

Poţi rade caşcaval şi poţi servi ca garnitură la frip­tura ta preferată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.