Sote de ciuperci cu vin

Printeaza

Sote de ciuperci cu vin din: ciuperci, unt, ulei, cimbru, rozmarin, vin alb, verdeata, sare, piper, frigarui de pui.

Ingrediente:Sote de ciuperci cu vin

  • 400 g ciuperci la cutie
  • 25 g unt
  • o lingura ulei
  • o crenguta cimbru
  • o lingurita rozmarin
  • 200 ml vin alb sec
  • verdeata dupa gust
  • sare
  • piper
  • 4 frigarui de pui

 

Mod de preparare:

Ciupercile se trec printr-un jet rapid de apă şi se feliază dacă sunt prea mari. Se pun într-un vas untul şi uleiul şi se pun ciupercile cu rozmarinul si cimbrul. Se lasă 5 minute. Se pune vinul, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la fiert să scadă vinul.

Se pune, la final, verdeaţă, după gust, Si se servesc ca şi garnitură alături de frigăruile de pui.

Sote de ciuperci cu vin

Sote de ciuperci cu vin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.