Sote de ceapa

Printeaza

Sote de ceapa din: ceapa, ulei, bulion, lamaie, sare, marar, piper.

Ingrediente:Sote de ceapa

  • 3-4 cepe
  • 4 linguri cu ulei
  • 2 linguri cu bulion
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • marar tocat
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati ceapa, o spalati, o taiati pestisori, o caliti in ulei cald, la foc mic, timp de 20 minute.

Stingeti cu apa, adaugati bulionul cand ceapa a devenit transparenta, sarati, piperati.

Rasturnati pe platou cand nu mai are sos, stropiti cu lamaie, decorati cu marar tocat. Serviti cu paine prajita.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/sote-ceapa html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.