Sote de berbec

Printeaza

Sote de berbec din: carne de berbec, untura, ceapa, cimbru, bulion, vin.

Ingrediente:Sote de berbec

  • 1 kg carne macra de berbec
  • 1 lingura de untura
  • 4 cepe
  • cimbru
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1/2 pahar vin

 

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru si un pahar apa.

Se lasa sa fiarba pina ce scade apa si carnea incepe sa se prajeasca.

Se adauga bulion de rosii, se amesteca si cind carnea s -a prajit se stinge cu vin indoit cu apa.

Se continua fierberea pana sosul se ingroasa putin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.