Sosuri savuroase

Printeaza

Sosuri savuroase:

Sosuri

Este fantastic efectul pe care un simplu sos il poate avea asupra unei mancari! O poate transforma sau innobila pentru o simfonie de arome incredibila! Incearca cele mai simple si uimitoare retete de sosuri pentru orice fel de mancare iti doresti!

Sos brun gelatinos

Aceleaşi cantităţi ca la sos alb, cu deosebirea că în loc de frişca se foloseşte supă de oase şi vin roşu. Se prepară la fel ca sosul alb, cu deosebire că în loc de frişca sau lapte se adaugă supă din oase prăjite la cuptor, vin roşu şi mai multă esenţă de ciuperci. Dacă sosul […]

Sos alb gelatinos cu esenta de ciuperci

Sos alb gelatinos cu esenta de ciuperci Ingrediente: 100 g unt 100 g făină 1 l supă de pasăre sau de oase 20 g gelatină 100 g frişcă sau lapte esenţă de ciuperci sare   Mod de preparare: Se pune la topit într-o cratiţă untul cu făina, amestecînd într-una pînă se înfierbintă bine. Se stinge […]

Maioneză verde

Maioneză verde Ingrediente: maioneză (pregătită din gălbenuş crud, ulei, sare şi muştar) două linguri de brânză de vaci o legătură de pătrunjel tocat o ceapă tă­iată mărunt o lingură de suc de lămâie   Mod de preparare: Se mixează ingredientele până se obţine o pastă omogenă.   Pofta buna!

Sos cu branza de vaci si somon afumat

Sos cu branza de vaci si somon afumat Ingrediente: 200 g branza proaspata de vaci 100 ml smantana 150 g somon afumat sare piper marar verde   Mod de preparare: Intr-un bol, amesteca 200 g branza proaspata de vaci si 100 ml smantana. Taie 150 g somon afumat in fasii si incorporeaza in amestec. Asezoneaza […]

Sos cu verdeata

Sos cu verdeata Ingrediente: 1 ceapa 1 catel usturoi 250 g branza proaspata de vaci 100 ml smantana patrunjel marar   Mod de preparare: Curata 1 ceapa si 1 catei de usturoi. Toaca ceapa marunt si preseaza usturoiul. Intr-un bol, amesteca ceapa si usturoiul, 250 g branza proaspata de vaci si 100 ml smantana, apoi […]

Sos de ardei

Sos de ardei din: ardei gras, esalota, ceapa verde, branza, iaurt, mustar, sare, piper. Ingrediente: 1 ardei gras rosu 1 ardei gras galben 1 esalota 2 linguri ceapa verde 300 g branza proaspata 100 ml iaurt 2 linguri mustar sare piper negru   Spala 1 ardei gras rosu si1 ardei gras galben, curata-i de nervuri […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.