Sosuri pentru carnea de vita

Printeaza

Carnea de vită, fie că este fiartă, fie prăjită, se potriveşte cu sosuri acrişoare de fructe sau legu­me. Pentru aceasta puteţi folosi, în acest sezon, coacăzele, agrişele, corcoduşele şi rubarbărul. Fructele curăţate de sâmburi şi codiţe se fierb în vin alb, cu miere, scorţişoară, nucşoară şi puţin unt.

Nu trebuie să se înmoaie de tot, ele trebuie să-şi păstreze forma şi să nu se terciuiască. Se poate adăuga zeamă de lămâie şi oţet de mere pentru reglarea gustului.

Sosuri pentru carnea de vita

Sosuri pentru carnea de vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.