Sos de visine si visinata

Printeaza

Incălzeste 250 g visine congelate, fără sâmburi, 2 linguri zahăr (sau mai mult dacă doresti) si zeama si coaja rasă de la 1 portocală, la foc mic 10-15 minute, amestecând continuu, până când vişinele se strivesc. Lasă vasul deoparte si adaugă 4 linguri vişinata înainte de a servi. Dacă doresti, poţi înlocui vişmata cu lichior de portocale – Cointreau.

Sos de visine si visinata

Sos de visine si visinata

Pofta buna!

 

 

 


Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/sos-visine-visinata html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.