Sos vienez

Printeaza

Sos vienez

Ingrediente:Sos vienez

  • 1 ceapă
  • 80 g carnăciori afumaţi
  • 50 g unt
  • 80 g bureţi
  • 1/4 l sos suprem
  • 1 lingură smantană
  • 1 castravecior proaspăt
  • supă

 

Mod de preparare:

Cirnăciorii, bureţii, ceapa şi castravetele se taie julien şi se sotează în unt.

Se fierb cu sosul suprem şi cu puţină supă 8-10 minute, apoi se amestecă cu smantană.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.