Sos verde

Printeaza

Sos verde din: patrunjel verde, ton in ulei, scrumbie, capere, ardei iuti, usturoi, otet.

Ingrediente:Sos verde

  • pătrunjel verde
  • ton în ulei (conservă)
  • scrumbie (sărată sau afumată)
  • capere
  • ardei iuţi în oţet
  • câţiva căţei de usturoi
  • puţin oţet

 

Mod de preparare:

Sosul se prepara din ton şi scrumbie, amestecate cu uleiul scurs de la ton, capere, unul-doi ardei iuţi tocaţi, ustu­roiul zdrobit, pătrunjelul tocat şi puţin oţet.

Se amesteca bine si se lasa vreo 2 ore. Se serveste la preparatele din peste si fructe de mare.

Sos verde

Sos verdecrop Sos-verde3.jpg crop Sos-verde4.jpg crop Sos-verde.jpg crop Sos-verde1.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.